تاریخ درج : 1397/08/05

با نام و ياد خداوند متعال هشتاد و چهارمين جلسه هيات مديره انجمن صنفي کارگري دريانوردان تجاري ايران در روز شنبه   مورخ   5 آبان  1397 راس ساعت 17:00 در محل دفتر انجمن و همچنين و هشتاد و پنجمين   جلسه هيات مديره اين انجمن در روز يکشنبه   مورخ   6 آبان  1397 راس ساعت 16:00 با حضور  آقايان کاپيتان آرمان جهان بيگلري (رئيس هيات مديره )،مهندس سامان رضايي(نايب رئيس)، مهندس علي عطوان ( خزانه دار)، کاپيتان رضا حافظي ( عضو اصلي ) ، آقاي ايمان افلاطوني ( عضو اصلي ) ، مهندس مهدي امامي (بازرس ) و کاپيتان محمد برنجي (بازرس- از طريق ارتباط تصويري) برگزار و مسائل به شرح ذيل مطرح گرديد :

·         با توجه  به توافق انجمن صنفي   با ITF  در خصوص برگزاري دوره ITF Coordinator  و زمينه سازي جهت داشتن قابليت بازرسي و ITF inspector  در منطقه خاورميانه براي اين انجمن ، و متعاقب آن  معرفي 7 نفر براي دوره  بر اساس مصوبه هيات مديره سابق ، مقرر گرديد نفرات اعزامي براي اين دوره نسبت به امضاي تعهدنامه و حضور جلسه هماهنگي در دبيرخانه انجمن در زمان مقرر حاضر گردند

·         بنا به مصوبه هيات مديره مقرر گرديد تا  نمايندگان انجمن صنفي دريانوردان در ITF  در خصوص برگزاري دوره دوم،  پيگيريها و رايزنيهاي لازم را به عمل آورند.

·         با توجه به مراجعات  دواطلبين غير دريانوردان  به انجمن ، مقرر گرديد تا جهت جذب اين نفرات طبق اساسنامه اقدام گردد و مدارک دريافت  و در صورت تصويب هيات مديره به عنوان همکار افتخاري دبيرخانه  فعاليت نمايند.

·         پيرو مصوبه جلسه قبلي بند دوم  و بنا به توضيحات تکميلي کاپيتان حافظي ، مقرر گرديد تا گروهي با حضور آقايان بيگلري ، رضايي ، حافظي و برنجي تشکيل و نسبت به تهيه دستورالعمل اجرايي  بازرسي شناورها براساس اسناد بالادستي از قبيل MLC   جهت پيشنهاد به سازمان بنادر کشتيراني و ارگانهاي زير ربط و اخذ تاييديه لازم اقدام نمايند.

·       پيرو استعفاي آقاي کاپيتان تيمورتاش از سمت دبيري انجمن، ضمن تقدير و تشکر  از زحمات ايشان ، اعضاء هيات مديره با استعفاي نامبرده  موافقت مي کند و براي  اجتناب از خلل در کار دبيرخانه ، آقاي مهندس سامان رضايي با حفظ سمت به عنوان دبير انجمن  تا تعيين دبير اجرايي جديد  قبول زحمت نمايند.

ذيلاً گزارشي اختصاري از اهم پيگيري شکايت دريانوردان :

1.       پيگيري درخواست حقوق و بازگشت به وطن  آقايان  Mohammad Thariq Azeem  ،  Durga   yadav  و  Atique Khan Pathan دريانوردان  هندي از شناور   خوارزم به مالکيت آقاي عشايري  تا حصول نتيجه مثبت

2.       پيگيري درخواست رفع قطع برق شناور در کشتي سازي بندر عباس و اتمام آذوقه ،  آقاي   Rajesh Kumar  دريانورد  هندي از شناور   Aque Knight به مالکيت آقاي خسروي  تا حصول نتيجه مثبت

3.       درخواست دستمزد معوقه يک  دريانورد  ايراني از شرکت دريايي طلائي پارسيان که با پيگيري و همکاري شرکت مذکور با نتيجه مثبت به پايان رسيد

4.       درخواست تعدادي از  دريانوردان  ايراني در خصوص به پايان رسيدن سوحت شناور Forte One که با پيگيري و تلاش انجمن و اهميت موضوع در ايمني جان دريانوردان و شناور که با همکاري شرکت پخش و  فرآورده هاي نفتي سوخت رساني انجام يافت .

5.       پيگيري درخواست دستمزد معوقه  يک  دريانورد  ايراني  تا حصول نتيجه مثبت.

اعضاء محترم انجمن صنفي  دريانوردان تجاري ايران

بدينوسيله با توجه به مسئوليت تک تک شما عزيزان به جامعه دريانوردان، استدعا داريم با حمايت هاي خود و مطلع نمودن دبيرخانه انجمن از عدم تطابق هاي مشهود بين شرايط کار و مفاد قرارداد پيمان جمعي، مستند به مدارک و مستندات مکتوب، و براي تحقق بخشيدن به مفاد اساسنامه انجمن و حراست از حقوق دريانوردان و طرح مسايل و دغدغه هاي دريانوردان در مراجع ذيصلاح،مسئولين انجمن را در مسئوليت خطيري که به عهده گرفته اند، ياري دهيد.

خواهشمنديم کليه مکاتبات خود را فقط به آدرس دبيرخانه انجمن به شرح ذيل ارسال دارند:

آدرس دفتر : تهران، خيابان قائم مقام فراهاني،بالاتر از مطهري، خيابان ششم، پلاک 15، طبقه همکف

آدرس ايميل دبيرخانه : office@imm-syndicate.com

آدرس ايميل جهت ارسال شکايت :  Complaint@imm-syndicate.com