تاریخ درج :

اطلاعيه شماره     42

شصتمين  جلسه هيات مديره انجمن صنفي کارگري دريانوردان تجاري ايران در روزهاي يکشنبه مورخ  3 بهمن  1395 راس ساعت 17:30 در محل دفتر انجمن  با حضور ، كاپيتان آرمان جهان بيگلري (رئيس هيات مديره )،مهندس سامان رضايي(نايب رئيس)، مهندس مهران هدايت فر (خزانه دار)، مهندس خسرو سپهر تمدني (عضو اصلي‌)،آقاي اردوان اسفندياري( عضو علي البدل)، كاپيتان پرويز طوبايي (عضو علي البدل)،کاپيتان صادقي اشکوري (بازرس علي البدل )، مهندس عليرضا مرادي (مدير اجرائي)،مهندس غلامرضا بالانژاد (معاون اجرايي)، برگزار و با نام و ياد خداوند متعال مسائل به شرح ذيل مطرح و مورد تصويب قرار گرفت :

1.ابتدا گزارشي از كارهاي در دست اقدام دفتر انجمن و همچنين ليستي از مصوبات جلسه قبل ، به سمع و نظر اعضاء هيات مديره رسيد.

2.  گزار ش مبسوطي از  پيگيريها و رايزنيهاي صورت گرفته در خصوص فوت کاپيتان امير جنبد بر روي ناوگان کشتيراني جمهوري اسلامي  و کارهاي در دست اقدام از جمله چاپ بروشور  و ... به هيات مديره ارائه گرديد.

3.  پس از بحث و بررسي ، دستور العمل و موضوعات قابل طرح در جلسه آتي ITF مشخص گرديد.   همچنين نفرات هيات اعزامي به جلسه و برنامه ريزي جهت حضور موثرتر در جلسه مشخص گرديد

در يکي از موارد نيز مقرر گرديد تا کاپيتان صادقي اشکوري گروهي را جهت تهيه CBA OFFSHORE  براي ارانه در جلسه ITF  تشکيل دهند.

4.  گزارش مبسوط  نماينده انجمن در شرکت ملي نفتکش ، در خصوص انعقاد قرارداد پيمان جمعي با شرکت ملي نفتکش ايران و مذاکرات صورت گرفته با شرکت اطلس که در مراحل امضاء نهايي مي باشد به سمع اعضاء  هيات مديره رسيد .

5.  گزارش هيات اعزامي انجمن به شهرستان اسلام آباد غرب به جهت  شرکت و حضور در مراسم ختم و گراميداشت دريانورد مرحوم علي چشم دهمام و ملاقات و گفتگو با خانواده مرحوم  و پيگيري هاي صورت گرفته ، به اطلاع اعضاء هيات مديره رسيد.

ذيلاً گزارشي اختصاري از اهم فعاليتهاي انجمن درطول فاصله زماني از پنجاه ونهمين جلسه هيات مديره انجمن لغايت شصتمين جلسه هيات مديره مورخه3بهمن  ماه 1395به شرح ذيل به استحضار مي رسد:

·     دريافت شکايت از آقاي RABINDER SINGH NEGI دريانورد هندي از مالک شناور بحرگان در خصوص عدم دريافت دستمزد و بازگشت به خانه

·     دريافت شکايت از آقاي IQBAL KATHAT دريانورد هندي از مالک شناور معراج در خصوص عدم دريافت دستمزد و بازگشت به خانه

·     درخواست 8 دريانورد تانکر Sun Ocean در خصوص وضعيت بد شناور و همچنين نبود آذوقه و آب  همچنين عدم دريافت دستمزد و خواهان بازگشت به وطن مي باشند

·     دريافت شکايت از آقاي ABHISHEK SINGH  دريانورد هندي از مالک شناور معراج در خصوص عدم دريافت دستمزد و بازگشت به خانه

·     دريافت شکايت از آقاي HEMANT KUMAR  دريانورد هندي از مالک شناور بهرنگ  در خصوص عدم دريافت دستمزد و بازگشت به خانه

·     دريافت شکايت از آقاي RABINDER SINGH NEGI  دريانورد هندي از مالک شناور بهرنگ  در خصوص عدم دريافت دستمزد و بازگشت به خانه

·     دريافت شکايت از آقاي  Melnichenko  Ivan   دريانوردان اوکرايني از مالک شناور Sun Ocean    در خصوص عدم دريافت دستمزد

·         شکايت آقاي محمد عبدزاده از مالک شناور مطهري به مالکيت آقاي محسن مرزبان در خصوص عدم دريافت باقي مانده دستمزد

·         شکايت آقاي محمد عبدزاده از شناورهاي قدس و قدس 110 به مالکيت مهدي کمالي

·         پيگيري موضوع تانکر ِDestiny  تا حصول نتيجه مثبت

·         پيگيري شکايت آقاي Rahman MD Mizanur  دريانورد بنگلادشي تا حصول نتيجه مثبت

·         شکايت 70 نفر از پرسنل جستجو و نجات استان هرمزگان

·     شکايت آقايان  Tharun  و  Vijenderاز مالک شناور يدک کش  مهر در خصوص عدم پرداخت دستمزد و عدم همکاري جهت برگرداند آنها به وطن خويش

·     شکايت 7 دريانورد از مليت هاي مختلف از مالک شناور اتحاد به مالکيت آقاي تهرانچي در خصوص عدم پرداخت دستمزد و عدم همکاري جهت برگرداند آنها به وطن خويش

·         شکايت آقايان  Vishwanath Patil و  Rahul Dewarاز مالک شناور مهدي يار

·         شکايت آقايان  Vinod Kumar Patel و Deependra Kumar  از مالک شناور اژدر

·         شکايت آقاي Vipin tiwari از مالک شناور Aliya

·         شکايت تعدادي از دريانوردان بيکار ايراني از عدم دستيابي به شغل دريانوردي و استخدام نيروهاي خارجي به جاي آنها

·         دادن مشاوره به خانواده مرحوم کاپيتان بهمن خسروي

·         شکايت آقاي Abhishek Sharma از مالک شناور معراج

·         شکايت آقاي Nyukhin Anton دريانورد اوکرايني از مالک شناور Gulf Pearl

·     دريافت ايميل تشکر  آقاي ankit Sharma در خصوص پيگيري انجمن در خصوص درخواست ايشان و گرفتن دستمزد و برگشت به وطن

·     توجه: در برخي از موارد و شکايات بالا ، به علت محدوديتهاي حقوقي ، امکان ذکر نام دريانورد و يا شناور مقدور نمي باشد، لذا تنها به عنوان شکايت،  اشاره شده است.

اعضاء محترم انجمن صنفي ، دريانوردان عزيز

بدينوسيله با توجه به مسئوليت تک تک شما عزيزان به جامعه دريانوردان، استدعا داريم با حمايت هاي خود و مطلع نمودندبيرخانهانجمن از عدم تطابق هاي مشهود بين شرايط کار و مفاد قرارداد پيمان جمعي، مستند به مدارک و مستندات مکتوب، و براي تحقق بخشيدن به مفاد اساسنامه انجمن و حراست از حقوق دريانوردان و طرح مسايل و دغدغه هاي دريانوردان در مراجع ذيصلاح،مسئولين انجمن را در مسئوليت خطيري که به عهده گرفته اند، ياري دهيد.

خواهشمنديم کليه مکاتبات خود را فقطبه آدرس دبيرخانه انجمن به شرح ذيل ارسال دارند:

آدرس سايت: www.imm-syndicate.com