تاریخ درج :

پنجاه و هشتمين و پنجاه و نهمين  جلسه هيات مديره انجمن صنفي کارگري دريانوردان تجاري ايران در روزهاي دو شنبه مورخ  19 مهر و سه شنبه مورخ  15 آذر 1395 راس ساعت 17:00 در محل دفتر انجمن  با حضور ، كاپيتان آرمان جهان بيگلري (رئيس هيات مديره )،مهندس سامان رضايي(نايب رئيس)، مهندس مهران هدايت فر (خزانه دار)، مهندس خسرو سپهر تمدني (عضو اصلي‌)، كاپيتان پرويز طوبايي (عضو علي البدل)،آقاي محمد برنجي (بازرس )، مهندس ابوذر کريم پور (مسنول کميته علمي پژوهشي )،آقاي ايمان افلاطوني (مسئول كميته منابع انساني ) ، مهندس عليرضا مرادي (مدير اجرائي)،مهندس غلامرضا بالانژاد (معاون اجرايي)، آقاي کاپيتان حسن تيمور تاش (مدعو) ،آقاي امير حسين حاجي باقري (مدعو)، برگزار و با نام و ياد خداوند متعال مسائل به شرح ذيل مطرح و مورد تصويب قرار گرفت :

1.  ابتدا گزارشي از كارهاي در دست اقدام دفتر انجمن و همچنين ليستي از مصوبات جلسه قبل ، به سمع و نظر اعضاء هيات مديره رسيد.

2.  ارئه گزارش تفصيلي از حضور نماينده انجمن در پنل نيروي انساني در گردهمايي  ارگانهاي دريايي  كشور به ميزباني سازمان بنادر ودريانوردي  كه مقرر گرديد بصورت كتبي به هيات مديره ارائه گردد.

3.  نقاط ضعف و قدرت  نشريه كرانه شماره 2 بررسي گرديد و  از تيم تحريريه و سردبير تقدير به عمل آمد، همچنين مقرر شد تا  چاپ شماره آتي نشريه کرانه توسط موسسه پليکان صورت پذيرد. لذا سردبير نشريه ملزم به پيگيري و تدوين شرايط  همکاري و تداوم آن با موسسه مذکور گرديد.

4.  تقدير رسمي از کاپيتان تيمور تاش دبيرکل اسبق اتحاديه مالکان کشتي ايران ، به واسطه  زحمات خالصانه و همکاري و مساعدت ايشان با انجمن در زمان تصدي دبيرکلي اتحاديه مالکان کشتي ايران  از سوي کاپيتان جهان بيگلري رئيس هيات مديره.

5.  ارائه تراز مالي مربوط به دوره اول مهرماه 94  لغايت 31 شهريور 1395 تهيه شده توسط حسابدار انجمن.

6.  ارائه گزارش از نحوه پيگيرهاي برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه 95 به اعضاء هيات مديره که پس از بحث و بررسي در نهايت مصوب شد در روز پنجشنبه  2 دي ماه 1395 ساعت 16:00 در موسسه آموزشي کشتيراني جمهوري اسلامي برگزار گردد و مطابق آن دفتر انجمن پيگيرهاي لازم را انجام دهد.

7.  ارائه گزارش از حضور در دومين جشنواره دانش آموزي " دريا مسير پيشرفت " به اعضاء هيات مديره که  مورد استقبال واقع  و حسب توافق و پيرو درخواست مسئولين فني حرفه اي علوم دريايي – وزارت آموزش و پرورش  مقرر گرديد تا کميته علمي و پژوهشي همکاري و همراهي با نهاد مذکور را داشته باشند.

8.  با توجه به حادثه ناگوار در يک از شناورهاي شمنا که منجر به فوت مهندس سوم کشتي شد ، مسئله با جزئيات مطرح و مورد بررسي قرار گرفت. همچنين مقرر گرديد اين مسئله با دقت و حساسيت بالا تا حصول نتايج قابل قبول پيگيري گردد.

ذيلاً گزارشي اختصاري از اهم فعاليتهاي انجمن درطول فاصله زماني از پنجاه وهفتمينجلسه هيات مديره انجمن لغايت پنجاه و نهمين جلسه هيات مديره مورخه15آذر ماه 1395به شرح ذيل به استحضار مي رسد:

·         دريافت شکايت سر مهندس ايراني از مالک شناور

·         پيگيري نامه  شکايت يکي از ملوانان از شرکت نفتکش پارس(اطلس سابق)

·  پيگيري درخواست آقاي Mykyta دريانورد اوکرايني از شناور   E.FRANCIS تا حصول نتيجه مثبت

·         دريافت شکايت آقاي vijay ram دريانورد هندي از شناور سعيد

·         پيگيري درخواست 6 دريانورد اوکرايني شناور شرکت ايراني

·  دريافت نامه شکايت از کمپاني کيتو که اکنون بنام سکان اروند از زير مجموعه شرکت مهندسي تاسيسات دريايي

·  پيگيري شکايت دريانوردان از شناور شرکت ايراني آقايان 1- ekipazha m/  2 - Shcherbina D. V. Worked که درخواست تسويه حساب و برگشت به وطن دشتن تا حصول نتيجه مثبته

·         پيگيري شکايت آقايان Aprpitkumar و manendarsingh از شناور آبادان فردوس

·         دريافت شکايت آقاي Prateeksahu. از شناور PUYA 2

·         دريافت شکايت تمام دريانوردان شناور M V Forte1

·         دريافت شکايت آقاي محمد عبود زاده از شرکت پارس اورينتال کيش

·         دريافت شکايت آقاي sub rajkumar از شناور sevgi crew

·  دريافت شکايت از آقايان - Zafrain Ali  از پاکستان ، Antahne از اتيوپي ، - Ronaldo   از فليپين ، Grinder از هند

·         دريافت شکايت آقاي محمد حسين مظلومي

·         پيگيري شکايت آقاي vinodkumarpatel از شناور اژدر

·         دريافت شکايت آقاي Rajesh Kumar Rana از شناور PSD 1

·         پيگيري شکايت جمعي از دريانوردان شمنا

·         شکايت آقاي Roel N. Pastolero دريانورد فليپيني

·  پيگيري شکايت آقايان  HargovidAhirwar و Kingston  و  SavanTandel و ِDattu دريانوردان هندي از شناور Darydel1

·         درخواست آقاي غلامحسين کهوري از مالک شناور سپاهان

·  شکايت آقاي sarfaraz دريانورد هندي که از طريق ITF  به دفتر انجمن رسيد از شناور نينوا

·         شکايت آقاي VladyslavPavitsky دريانورد اوکرايني

·  شکايت آقايان - Himanshu Varma و Vipin Tiwari از شناور Aliyehکه در حال پيگيري مي باشد.

·         شکايت آقاي vishalchandragour از شناور farhang

·         شکايت آقاي Kundan Kumar از شناور C-Traveller

·         شکايت آقايBoris Matvienkoاز شناور Kamineh

·  شکايت دريانوردان شناور Sun Oceanکه در حال پيگيري و رايزني با مالک شناور مي باشيم

توجه: در برخي از موارد و شکايات بالا ، به علت محدوديتهاي حقوقي ، امکان ذکر نام دريانورد و يا شناور مقدور نمي باشد، لذا تنها به عنوان شکايت،  اشاره شده است.

اعضاء محترم انجمنصنفي ، دريانوردان عزيز

بدينوسيله با توجه به مسئوليت تک تک شما عزيزان به جامعه دريانوردان، استدعا داريم با حمايت هاي خود و مطلع نمودن دبيرخانه انجمن از عدم تطابق هاي مشهود بين شرايط کار و مفاد قرارداد پيمان جمعي، مستند به مدارک و مستندات مکتوب، و براي تحقق بخشيدن به مفاد اساسنامه انجمن و حراست از حقوق دريانوردان و طرح مسايل و دغدغه هاي دريانوردان در مراجع ذيصلاح،مسئولين انجمن را در مسئوليت خطيري که به عهده گرفته اند، ياري دهيد.

خواهشمنديم کليه مکاتبات خود را فقطبه آدرس دبيرخانه انجمن به شرح ذيل ارسال دارند:

کليه اطلاعات و مکاتبات امضاء شدهدريافتي در دبيرخانه انجمن جهت بررسي و پيگيري در اسرع وقت به اطلاع هيات مديره خواهد رسيد.