تاریخ درج :

پنجاه و هفتمين جلسه هيات مديره انجمن صنفي کارگري دريانوردان تجاري ايران روز سه شنبه مورخ  9 شهريور  1395 راس ساعت 17:00 در محل دفتر انجمن  با حضور ، كاپيتان آرمان جهان بيگلري (رئيس هيات مديره )،مهندس سامان رضايي(نايب رئيس)، مهندس مهران هدايت فر (خزانه دار)، مهندس خسرو سپهر تمدني (عضو اصلي‌)،آقاي مجيد نقيان (عضو اصلي)، كاپيتان پرويز طوبايي (عضو علي البدل)، مهندس مهدي امامي (بازرس )، آقاي ايمان افلاطوني (مسئول كميته منابع انساني ) ، مهندس عليرضا مرادي (مدير اجرائي)،مهندس غلامرضا بالانژاد (کارشناس امور دفتر)، برگزار و با نام و ياد خداوند متعال مسائل به شرح ذيل مطرح و مورد تصويب قرار گرفت :

1.  گزارش از چاپ و توزيع نشريه داخلي كرانه شماره 2و بار گزاري آن درسايت با شيوه جديد و تمام الکترونيک

2.  انعقاد قرارداد پيمان جمعي با شركت كشتيراني جمهوري اسلامي  تا پايان سال 1395

3.  گزارش حضور فعال نماينده انجمن در چهارمين همايش دريايي جمهوري اسلامي ايران در پنل نيروي انساني برگزار شده در  تهران .

4.  پيگيري و چاپ آگهي  برگزاري مرحله اول مجمع عمومي عادي ساليانه انجمن در روز يكشنبه مورخ 25 مهر 1395 در محل دفتر انجمن

5.  گزارش حضور نماينده انجمن در مجمع ساليانه اتحاديه مالكان كشتي

6.     گزارش حضور نمايندگان انجمن در جلسه ستاداجرايي هجدهمين همايش ونمايشگاه بين المللي صنايع دريايي ودريانوردي برگزار شده در شركت ملي نفتكش ايران.

ذيلاً گزارشي اختصاري از اهم فعاليتهاي انجمن درطول فاصله زماني از پنجاه وششمين  جلسه هيات مديره انجمن لغايت پنجاه و هفتمين جلسه هيات مديره مورخه9 شهريور ماه 1395به شرح ذيل به استحضار مي رسد:

1.  دريافت شكايت از آقاي Praveen Kumar Singh دريانورد هندي در خصوص عدم دريافت حقوق  از شركت RAL offshoreو پيگيري آن تا حصول نتيجه مثبت

2.  شكايت چهار دريانورد اكرايني از مالك شناور  آتوسا  در خصوص عدم دريافت دستمزد و بازگشت به موطنتا حصول نتيجه مثبت

3.  شكايت آقاي امين نجم  در خصوص عدم دريافت دستمزد و پيگيري آن تا حصول نتيجه مثبت.

4.   درخواست كمك آقاي   Baishe Mohamed از شناور يکي از شرکتهاي دريايي در خصوص عدم دريافت دستمزد بعلت كمبود اطلاعات و عدم پاسخگويي دريانورد پرونده بلا تكليف مانده

5.  درخواست كمك آقايان Himanshuverma,   Vipintiwari and prasanjeetnath دريانوردان هندي شناور Alyeh در خصوص درگيري در شناور با درياوردان ايراني و اقدام نكردن مالك در اين خصوص كه با پيگيري انجمن موضوع حل و دريانوردان مشغول بكار هستند.

6.    پيگيري شكايت دريانوردان آزاد ايراني

7.   شكايت ملوان سالن 1 در خصوص حادثه پيش آمده در يکي از شناورهاي ايراني در حال پيگيري مي باشد

8.     درخواست كمك آقاي Rajesh S Barveاز شناور E- Francis در خصوص عدم دريافت دستمزد و پياده شدن

9.  شكايت آقاي Abhishek Sharma دريانورد هندي از شناور سپاهان در خصوص مشكل بيماري خود و خواستار دريافت حقوق  و بازگشت به وطن مي باشد به دليل داشتن سه مالك و اختلاف بين آنان پرونده در حال پيگيري مي باشد.

10.   دريافت كمك از شناور مطهر در خصوص عدم رعايت قوانين MLC از مالك شناور

11.  شكايت آقاي Gaurav Yadav و دو دريانورد هندي ديگر از مالك شناور انيس 2 در خصوص عدم دريافت دستمزد و خواستار بازگشت به وطن که با نتيجه مثبت به پايان رسيد.

12. شكايت آقاي Muhammad Bilal از مالك شناور OCEAN PIONEER در خصوص حادثه پيش آمده منجر به آسيبديدگي ايشان

13.  شكايت دريانوردان شناور SUN OCEAN در خصوص عدم پرداخت دستمزد و شرايط بد زندگي وكار در روي شناور.

14.    شكايت دريانوردان شناور PTOLEMEOS همگي فيليپيني در خصوص عدم دريافت دستمزد و خواستار يازگشت به وطن هستند

توجه: در برخي از موارد و شکايات بالا ، به علت محدوديتهاي حقوقي ، امکان ذکر نام دريانورد و يا شناور مقدور نمي باشد، لذا تنها به عنوان شکايت،  اشاره شده است.

اعضاء محترم انجمنصنفي ، دريانوردان عزيز

بدينوسيله با توجه به مسئوليت تک تک شما عزيزان به جامعه دريانوردان، استدعا داريم با حمايت هاي خود و مطلع نمودندبيرخانهانجمن از عدم تطابق هاي مشهود بين شرايط کار و مفاد قرارداد پيمان جمعي، مستند به مدارک و مستندات مکتوب، و براي تحقق بخشيدن به مفاد اساسنامه انجمن و حراست از حقوق دريانوردان و طرح مسايل و دغدغه هاي دريانوردان در مراجع ذيصلاح،مسئولين انجمن را در مسئوليت خطيري که به عهده گرفته اند، ياري دهيد.

خواهشمنديم کليه مکاتبات خود را فقطبه آدرس دبيرخانه انجمن به شرح ذيل ارسال دارند:

کليه اطلاعات و مکاتبات امضاء شدهدريافتي در دبيرخانه انجمن جهت بررسي و پيگيري در اسرع وقت به اطلاع هيات مديره خواهد رسيد.