تاریخ درج : 95/6/7

پنجاه وششمين جلسه هيات مديره انجمن صنفي کارگري دريانوردان تجاري ايران روز دوشنبه مورخ  11مرداد 1395 راس ساعت 18:00 در محل دفتر انجمن  با حضور ، كاپيتان آرمان جهان بيگلري (رئيس هيات مديره )،مهندس سامان رضايي(نايب رئيس)، مهندس مهران هدايت فر (خزانه دار) ، مهندس خسرو سپهر تمدني (عضو اصلي‌)،آقاي كاپيتان پرويز طوبابي (عضو علي البدل )، مهندس مهدي امامي(بازرس اصلي)، مهندس ابوذر كريم پور (مسئول كميته علمي پزوهشي ) ، آقاب ايمان افلاطوني (مسئول كميته منابع انساني )، آقاي علي اعرابي (مدعو)، مهندس عليرضا مرادي (مدير اجرائي)،مهندس غلامرضا بالانژاد (کارشناس امور دفتر)، برگزار و با نام و ياد خداوند متعال مسائل به شرح ذيل مطرح و مورد تصويب قرار گرفت :

1.        آخرين ويرايش نسخه جديد نشريه کرانه مورد بررسي قرار گرفت و تاييد گرديد.

2.       گزارش بررسي پرونده اعضاي انجمن به سمع و نظر اعضاي هيات مديره رسيده و جهت اصلاح و رفع نواقص دستورات لازم به دبيرخانه ابلاغ گرديد.

ذيلاً گزارشي اختصاري از اهم فعاليتهاي انجمن درطول فاصله زماني از پنجاه وپنجمين جلسه هيات مديره انجمن لغايت پنجاه و ششمين جلسه هيات مديره مورخه 11مرداد ماه 1395به شرح ذيل به استحضار مي رسد:

1.        حضور نماينده انجمن عضو اصلي هيات مديره در جلسه دومين جشنواره دريا مسيرپيشرفت

2.       دريافت نامه شكايت آقاي mizanurrhaman دريانورد بنگلادشي در خصوص عدم دريافت حقوق پس از 21 ماه كاركردن در شناور ايراني همچنين ايشان خواستار بازگشت به موطن خود هستند.

3.      دريافت  نامه شكايت جمعي از پرسنل دريايي شركت علوم دريايي پارس از شركت مذكور .

4.       دريافت نامه درخواست كمک از شركت خليج فارس آبي در خصوص عدم درج مهر ورود و خروج آقاي سرافراز احمد دريانورد هندي

5.      درخواست كاپيتان مهدي آبادي شاغل در شناور شرکت ايراني در خصوص حقوق معوقه خود.

6.       دريافت شكايت  آقايkumar Rohit دريانورد هندي از شناور ايراني در خصوص عدم دريافت حقوق براي 6 ماه و نبود  آب و غذا در شناورو پيگيري آن تا حصول نتيجه مثبت

7.      دريافت نامه از آقاي سروش كمار از شناور ايراني در خصوص عدم دريافت دستمزد و خواستار برگشت به ميهن خود كه پس از دريافت حقوق به موطن خود بازگشتند

8.      دريافت نامه از آقاي  Krishnadharmendra از شناور ايراني در خصوص تقاضاي حقوق و بازگشت به وطن و پيگيري آن تا حصول نتيجه مثبت.

9.       دريافت نامه كمك از دريانوردان هندي به نام هاي gautamkumar ، rajeevkumar ،baldeep، از شناور ايراني كه با پيگيري انجمن پس از 13 ماه به وطن در برگشتند

10.     شكايت آقاي Ankit Sharma دريانورد هندي از شناور Black Eye  و پيگيري آن تا حصوص نتيجه مثبت.

11.     دريافت نامه كمك از طريق ITF   دريانورد هندي بنام  Avinash Kumar از شناور ايراني و پيگيري آن توسط انجمن كه منجر به بازگشت به وطن خويش شد.

اعضاء محترم انجمن صنفي ، دريانوردان عزيز

بدينوسيله با توجه به مسئوليت تک تک شما عزيزان به جامعه دريانوردان، استدعا داريم با حمايت هاي خود و مطلع نمودن دبيرخانه انجمن از عدم تطابق هاي مشهود بين شرايط کار و مفاد قرارداد پيمان جمعي، مستند به مدارک و مستندات مکتوب، و براي تحقق بخشيدن به مفاد اساسنامه انجمن و حراست از حقوق دريانوردان و طرح مسايل و دغدغه هاي دريانوردان در مراجع ذيصلاح،مسئولين انجمن را در مسئوليت خطيري که به عهده گرفته اند، ياري دهيد.

خواهشمنديم کليه مکاتبات خود را فقط به آدرس دبيرخانه انجمن به شرح ذيل ارسال دارند: