تاریخ درج : 26/3/95

پنجاه و چهارمين جلسه هيات مديره انجمن صنفي کارگري دريانوردان تجاري ايران در روزدوشنبه مورخ10خرداد ماه 1395 راس ساعت 18:00 درمحل دفتر انجمن  باحضورآقايان كاپيتان آرمان جهان بيگلري(رئيس هيات مديره )،مهندس سامان رضايي(نايب رئيس)،مهندس مهران هدايت فر(خزانه دار)،مهندس خسرو سپهر تمدني(عضو اصلي)،آقاي مجيد نقيان (عضو اصلي ) ، آقاي پيام برهمند ( مشاور حقوقي انجمن و مسئول كميته حقوقي‌)، مهندس عليرضا نواب صفي الدين(مسئول كميته روابط كار ، مهندس عليرضا مرادي(مدير اجرايي)،مهندس غلامرضا بالانژاد (کارشناس امور دفتري)، برگزار و با نام و ياد خداوند متعال تشکيل و پس از ارائه گزارش دبيرخانه در خصوص امور جاري ، موارد به شرح ذيل مطرح و تصويب گرديد:

1.        پيرو دعوت سازمان بنادر و دريانوردي ، حضور نمايندگان انجمن در جلسه هماهنگي ارگانهاي دريايي کشور.

2.       تشکيل كارگروه جهت حضور فعال انجمن در هجدهمين همايش صنايع دريايي و نمايشگاه بين المللي صنايع دريايي و ديانوردي كيش.

3.      استماع گزارش كميته روابط كار انجمن، در خصوص عقد پيمان جمعي با شرکت کيتو و دستور پيگيري تا حصول نتيجه.

4.       انتصاب آقاي مهندس عليرضا نواب صفي الدين بعنوان رئيس كارگروه تهيه پيش نويس پيمان جمعي زير 3000 تن و پيگيري موضوع توسط ايشان تا حصول نتيجه.

ذيلاً گزارشي اختصاري از اهم فعاليتهاي انجمن درطول فاصله زماني از پنجاه و يكمين جلسه هيات مديره انجمن لغايت پنجاه و سومين  جلسه هيات مديره مورخه  9 ارديبهشت  ماه 1395به شرح ذيل به استحضار مي رسد:

·         حضور در جلسه ستاد اجرايي هجدهمين همايش صنايع ونمايشگاه دريايي ودريانوردي

·         پيرو درخواست يکي از دريانوردان شاغل در شمنا، در نشستي صميمي با ايشان ، موارد ادعايي از جمله قصور شمنا در اجراي برخي مفاد مندرج در پيمان جمعي بررسي و پيگيري موضوع منوط به دريافت مستندات از ايشان گرديد.

·         رايزني با ITF در خصوص معرفي بازرسITFدر ايران و منطقه در راستاي تعامل طرفين

·         دريافت شکايت از تعداد 76 نفر دريانورد ايراني در خصوص به بكار گيري نيروي کار خارجي توسط کارفرمايان ايراني و نبود فرصت شغلي براي دريانوردان و متخصصان ايراني که پس از تجميع شکايات و تنظيم گزارش انجمن ، موضوع به دفتر وزير محترم كار ارجاع گرديد.

·         درفرآيندبازگشت به ميهن يکي ازدريانوردان عزيزبه جهت حضوردرمراسم خاکسپاري پدرمرحومشان،مشکلات غيرمنتظره وشرايط سختي حاکم گرديدکه باهمکاري وهماهنگي بسيارمطلوب شمنا و دستور ويژه رئيس امور کارکنان  دريايي ، ايشان در زمان مقرر به ميهن بازگشته وباحضوردرکنارخانواده ،باعث تسلي خاطرخود و بازماندگان محترم گرديد.

·         گزارش دبيرخانه در خصوص شکايات واصله که مختصرا به شرح ذيل مي باشد و مستندات و جزئيات در دبيرخانه موجود است.:

-        شکايت آقايShivamChoudhary ، دريانورد هندي شاغل بر شناور ايراني که با پيگيري به عمل آمده کليه حقوق خود را دريافت و به ميهن بازگردانده شد.

-        شکايت آقايانGaurav yadav, Satyendra که با وجود گذشت 17 ماه خدمت بر روي شناور ايراني ، مالک و نماينده آن از پياده کردن نامبردگان امتناع مي نمودند که با بررسي قرارداد ، قصور مالک محرز و شناور مربوطه تا حصول نتيجه توقيف گرديده است.

-       شکايت آقايان Ankit koundal و  Neeleshpadwal دريانوردان هندي شاغل بر شناور ايراني در خصوص اتمام قرارداد و عدم دريافت حقوق که با پيگيري به عمل آمده و رايزني با مالک  و نماينده آن شرايط بازگشت به ميهن پس از تسويه حساب فراهم گرديد.

-        شکايت آقايان Alokpranesh و Chandra sekaranاز وضعيت  اسكان  و بهداشت شناور ايراني که با بررسي و اقدامات صورت پذيرفته ، وضعيت بهداشتي و غذايي شناور مربوطه ، بهبود قابل توجه اي يافت.

-      شکايت آقايان Pramodkumar Yadav و Sanjay darjee دريانوردان هندي شاغل  بر روي شناور ايراني که با پيگيري به عمل آمده و اتمام زمان قرارداد، نامبردگان پس از تسويه حساب به ميهن مراجعت نمودند.

-        شکايت آقايان Pramodgupta , Harshvinder Singh,  , RamanathanUdhaiya Kumar و    Ravinder Pal  شاغل بر روي شناور راهگشا در خصوص عدم دريافت حقوق به مدت 15 ماه  و عدم پياده شدن، که موضوع در حال پيگيري مي باشد که با توجه به عدم همکاري مالک و نماينده آن،  توقيف شناور در دستور کار قرار گرفته است.

-      شکايت دريانوردان فيليپيني شاغل بر روي شناور Panormitis(مالک يوناني و پرچم پاناما) که با پيگيري به عمل آمده و توقيف شناور در بندر ايراني، نهايتا بخش اعظمي از حقوق پرسنل پرداخت و شناور به بندر بعدي (تايلند) عظيمت نمود و با تعهد مالک باقي مانده حقوق در تايلند پرداخت خواهد شد و پرونده از طرف انجمن به نماينده ITF در تايلند جهت پيگيري و گزارش نهايي ، ارجاع گرديد.

-        شکايت آقاي    SURESH KUMAR SEKARاز شناور ايراني در خصوص عدم دريافت حقوق که با بررسي به عمل آمده و نبود قرارداد معتبر، با رايزني و همکاري مالک شناور مربوطه، احقاق حق نامبرده در حال انجام است.

-        شکايت آقاي Surinder Singh دريانورد  هندي از شناور ايراني در خصوص پرداخت حقوق معوقه و بازگشت به ميهن ، كه با توجه به تعدد مالکين ، پرونده روند کندي را طي مي نمايد و تلاش مي شود با رايزني حل و فصل گردد.

-        شکايت آقاي gohilhirendrakumar دريانورد هندي شاغل بر روي شناور ايراني در خصوص عدم پرداخت حقوق توافقي ، که با بررسي به عمل آمده نبود قرارداد معتبر منجر به بروز اختلاف گرديده که با رايزني در شرف حل و فصل مي باشد.

-        شکايت پنج دريانورد فليپيني ، پرسنل سابق شناور Eglantine  که با توجه به حمله دزدان دريايي به اين شناور در زمان اشتغال ، پرونده از طريق مراجع ذيصلاح تا حصول نتيجه و احقاق حق در حال پيگيري مي باشد.

-        شکايت آقاي ويندو چاهوان دريانورد شاغل بر روي شناور ايراني در خصوص عدم دريافت دستمزد که در حال پيگيري مي باشد.

-        همچنين تعداد 4 فقره شکايت ، دريافت و پرونده تشکيل گرديده است که در حال تکميل اطلاعات و مستندات مي باشد و در صورت ارائه مدارک لازم ، قابليت پيگيري خواهد داشت.

لازم به ذکر است ، نامه تشکر رسمي اقايان Abdella Abate و  Parteek rana و   Subhash  از انجمن به واسطه پيگيري و حصول نتيجه مثبت در راستاي احقاق حق،  دريافت و مراتب به ITF نيز گزارش شده است.

اعضاء محترم انجمنصنفي ، دريانوردان عزيز

بدينوسيله با توجه به مسئوليت تک تک شما عزيزان به جامعه دريانوردان، استدعا داريم با حمايت هاي خود و مطلع نمودن دبيرخانه انجمن از عدم تطابق هاي مشهود بين شرايط کار و مفاد قرارداد پيمان جمعي، مستند به مدارک و مستندات مکتوب، و براي تحقق بخشيدن به مفاد اساسنامه انجمن و حراست از حقوق دريانوردان و طرح مسايل و دغدغه هاي دريانوردان در مراجع ذيصلاح،مسئولين انجمن را در مسئوليت خطيري که به عهده گرفته اند، ياري دهيد.

خواهشمنديم کليه مکاتبات خود را فقط به آدرس دبيرخانه انجمن به شرح ذيل ارسال دارند: