تاریخ درج : 27/02/1395

پنجاه دومين و پنجاه و سومين جلسه هيات مديره انجمن صنفي کارگري دريانوردان تجاري ايران در روزهاي دوشنبه مورخ  22 فروردين و روز پنجشنبه 9 ارديبهشت ماه 1395 راس ساعت 15:30درمحل دفتر انجمن  باحضورآقايان كاپيتان آرمان جهان بيگلري(رئيس هيات مديره )،مهندس سامان رضايي(نايب رئيس)،مهندس مهران هدايت فر(خزانه دار)،مهندس خسرو سپهر تمدني(عضو اصلي)،آقاي مجيد نقيان (عضو اصلي ) ، اردوان اسفندياري(عضو علي البدل)، كاپيتان پرويز طوبايي (عضو علي البدل)،جناب آقاي محمد برنجي (بازرس اصلي ) ، مهندس ابوذر كريم پور(مسئول كميته علمي پژوهشي )، آقابي ايمان افلاطوني (مسئول كميته ملوانان)‌، آقاي پيام برهمند( مشاور و مسئول كميته حقوقي انجمن‌)، مهندس عليرضا مرادي(مدير اجرايي)،مهندس غلامرضا بالانژاد (کارشناس امور دفتر)، برگزار و با نام و ياد خداوند متعال مسائل به شرح ذيل مطرح و مورد تصويب واقع گرديد:

1.  ابتدا گزارشي از كارهاي در دست اقدام دفتر انجمن و همچنين ليستي از مصوبات جلسه 52 ، به سمع و نظر اعضاء هيات مديره رسيد.

1.1.             با توجه به طرح موضوع انتظار خانواده هاي دريانوردان در فيلم انتظار ، مقرر گرديد تا انجمن صنفي تا حدي معين از فرآيند ساخت اين فيلم حمايت مالي نمايد.

1.2.             طرح موضوع  طبقه بندي مشاغل دريانوردان شركت ملي نفتكش  ايران و اختلاف حقوقي  توسط مهندس رضايي به عنوان يکي از اولويتها جهت پيگيري و اقدام ضروري در اين خصوص

1.3.              هيات مديره ، پيرو برخي درخواستهاي دريانوردان در خصوص اصلاح فرآيند محاسبه مرخصي دريانوردان و معافيت مالياتي ايشان ، پيگيريهاي آقايان مهندس نواب و برهمند که منجر به ارائه توضيحاتي مستند و معتبردر سايت شد را کافي و قابل قبول دانسته و هر گونه پيگيري و رايزني در اين خصوص را بر اساس همين مستندات در نظر گرفت.

2.  معرفي آقايان بيگلري ، رضايي ، تمدني به عنوان نمايندگان انجمن در  ITF  براي هماهنگي بيشتر و توسعه همکاريها

3.  ارائه گزارش مبسوط آقاي مهندس ابوذر كريم پور در خصوص عملکرد كميته نوپاي علمي پژوهشي و آغاز همکاري اين مجموعه با دبيرخانه ستاد برگزاري دومين همايش ملي دريا مسير توسعه ( معاونت علمي رياست جمهوري) و ايفاي نقش فعالتر در اين خصوص .همچنين مقرر گرديد پس ازبررسي پيشينه و پيگيريهاي صورت گرفته در رابطه با موضوع معادل سازي مدارك دريانوردان داراي مدرك كارشناسي و ديگري دريانوردان داراي مدرك ديپلم، اين 2 موضوع به صورت مجزا توسط اين کميته و با هماهنگي دفتر ، پيگيري شود

4.  توضيحات آقاي مهندس مرادي  در خصوص پيگيري شكايت دريانوردان كه در طي اين مدت 17 شكايت ايراني و 63 شكايت خارجي را انجام داده اند و همچنين نحوه  ملاقاتشان با آقاي اقبالي مديركل اشتغال اتباع خارجي وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعي به استحضار  اعضاء  هيات مديره ارئه كردند.

5.  گزارش آقاي برهمند در خصوص پيگيري مشكل آقاي كشاورز و رفعت كه مقرر گرديد پس از تقاضاي آقاي كشاورز بوسيله نامه از انجمن ، آقاي اسفندياري در شركت ملي نفتكش پيگيري كنند.

6.  ارائه توضيحات آقاي مهندس علي بالانژاد در خصوص بخش انگليسي سايت انجمن به سمع و نظر هيات مديره داده شد.

7.  گزارش آقاي بالانژاد در خصوص تماس و پيگيري مشکلات خانواده دريانورد مرحوم  آقاي جعفري که بر اساس اين گزارش مرحوم جعفري پس از گذشت سه سال در بستري بيماري،  در ديماه 94  در شيراز فوت مي کنند،  که در اين رابطه  شركت ملي نفتكش مبالغي را به خانواده ايشان تاکنون پرداخت نموده. در حال حاضر خانم ايشان بعنوان قيم 3 فرزند مرحوم جعفري ، پيگير مسائل حقوقي است که در اين خصوص شماره انجمن و شماره جناب آقاي برهمند مشاور محترم انجمن جهت هرگونه كمك فكري به ايشان داده شده است تا در صورت نياز ارتباط داشته باشند.

8.  گزارشي از بررسي پيمان جمعي شركت ملي نفتكش توسط مهندس رضايي ارائه گرديد همچنين مقرر شد نامه اي در خصوص تمديد پيمان جمعي به شركت كشتيراني ارسال گردد ، در ضمن نهايي شدن CBAبا شركت آكام آداك به سمع و نظر اعضاء هيات مديره رسيد

9.  مقرر گرديد تا کميته هاي 5گانه  گزارش فصلي از عملکرد و فعاليتهاي صورت گرفته به هيات مديره و بازرسي ارائه دهند

10.                     مقرر گرديد حسب توافق  آقاي مهندس نواب ، كاپيتان طوبايي ، مهندس هدايت فر ، آقاي برنجي و آقاي نقيان ، كار گروه پيمان جمعي زير 3000 تن را تشكيل دهند.

11.                     ارائه درخواست  شركت كيتو براي نشستي در خصوص پيمان جمعي به اعضاء هيات مديره.

12.                     گزارش آقاي ايمان افلاطوني مسئول محترم كميته ملوانان به اعضاء هيات مديره

13.                     همچنين مقرر گرديد که نفرات و اعضايي که در خصوص پروژه هاي تعريف شده انجمن در سال 95 ، تعيين شده اند ، ضمن پيگيري مداوم گزارش از پيشرفت کار و مشکلات احتمالي را به هيات مديره و بازرسي ارائه دهند

ذيلاً گزارشي اختصاري از اهم فعاليتهاي انجمن درطول فاصله زماني از پنجاه يكمين جلسه هيات مديره انجمن لغايت پنجاه  سومين  جلسه هيات مديره مورخه 9ارديبهشت  ماه 1395به شرح ذيل به استحضار مي رسد:

·         حضور مهندس رضايي و مهندس كريم پور در دومين نشست جشنواره ملي"دريامسيرپيشرفت"

·         دريافت پول دوران مريضي آقاي OswaldJesu Antony از مالك شناور

·         پاسخ آقاي مهندس نواب به نامه جمعي از دريانوردان در موضوع  مرخصي دريانوردان

·         پاسخ آقاي برهمند در خصوص نامه جمعي از دريانوردان در موصوع ماليات دريانوردان

·         دريافت شكوايه  از دريانوردان اوكرايني (  Balashov وZaytsev وSherbinaوZurnadzhiو Kovalenko وAnikeyev) از مالك شناور ايران سير1 در خصوص عدم دريافت دستمزد كه طي گفتگو با مالك توسط انجمن افراد مذكور موفق به دريافت يك سوم از مطالبات خود شدندو الباقي مقرر گرديد طي دو مرحله به حساب آنها واريز گردد.

·         دريافت شكايت از دريانوردان MaimomJotinSingh     Nandeibam Michael Singh. در خصوص عدم دريافت حقوق به مدت 13 ماه از مالك شناور  Houtak و پيگيري آن

·         دريافت نامه تائيديه مفاد پيمان جمعي منعقده با شركت هاي كشتيراني  از سوي وزارت تعاون ،كار و رفاه اجتماعي

·         دريافت شكايت از آقاي  GirJeshkumar دريانورد هندي از شناور مريان 6 در خصوص عدم دريافت حقوق .

·         دريافت شكايت از دريانوردان هندي به نام هاي  MANMOHAN CHOUDHARY(OS) ، 2.NAUSHAD SHAIKH(OS)
3.ASHISH SINGH SIKARWAR(OS)4.VIRENDER(OS)5.DEVENDER KUMAR SINGH(OS)6.BIKRAMJIT SINGH(OS)
از مالك شناور خشايار و پيگيري ان تا حصول نتيجه مثبت و بازگشت به موطن خويش

·         دريافت شكايت از اقاي Mannu Rajput شناور آبادان فردوس پيگيري موضوع تا بازگشت به موطن خويش

·         دريافت شكايت از آقايان indiansparteekrana and Subhash از شناور نيكاپارس و پيگيري موضوع تا حصول نتيجه مثبت

·         دريافت نامه كمك از آقاي Abdella Abate از شناور الاسد كه پس از گفتگو با كارفرما مشكل ايشان بر طرف گرديد

·         ادامه پيگيري درخواست  آقاي SITHIL RAM TS   توسط آقاي برهمند مشاور محترم انجمن .

·         پيگيري نامه مشكل آقاي unnimenon  توسط كاپيتان طوبايي تا ارجاع پرونده ايشان به ITF هند

·         دريافت شكايت ملوانان هندي شنار آتوسا كه پيرو گفتگو با مالك مقرر گرديده تا آخر ارديبهشت ماه 95 از شناور پياده شده و به كشور خود بازگردد

·         دريافت شكايت از آقاي Ashukumar ملوان شناور KASHANI MARINE در خصوص 16 ماه كار كردن ونگرفتن دستمزد خود كه در حال پيگيري مي باشد

اعضاء محترم انجمنصنفي ، دريانوردان عزيز

بدينوسيله با توجه به مسئوليت تک تک شما عزيزان به جامعه دريانوردان، استدعا داريم با حمايت هاي خود و مطلع نمودندبيرخانهانجمن از عدم تطابق هاي مشهود بين شرايط کار و مفاد قرارداد پيمان جمعي، مستند به مدارک و مستندات مکتوب، و براي تحقق بخشيدن به مفاد اساسنامه انجمن و حراست از حقوق دريانوردان و طرح مسايل و دغدغه هاي دريانوردان در مراجع ذيصلاح،مسئولين انجمن را در مسئوليت خطيري که به عهده گرفته اند، ياري دهيد.

خواهشمنديم کليه مکاتبات خود را فقطبه آدرس دبيرخانه انجمن به شرح ذيل ارسال دارند:

کليه اطلاعات و مکاتبات امضاء شدهدريافتي در دبيرخانه انجمن جهت بررسي و پيگيري در اسرع وقت به اطلاع هيات مديره خواهد رسيد.