تاریخ درج : 1398/10/22
موضوع : دعوت به شرکت در مجمع فوق العاده و عمومي عادي مرحله دوم سال 1398

عضو محترم انجمن صنفي کارگري دريانوردان تجاري ايران

با سلام ،
احتراما" به آگاهي مي رساند، مرحله دوم مجمع فوق العاده راس ساعت 17:00 الي 18:00 و مجمع عمومي عادي سالانه از ساعت 18:00 الي 19:00 روز يکشنبه مورخ 20/11/1398 با دستور كار مشروحه ذيل در محل سالن آمفي تئاتر شرکت ملي نفتکش ايران برگزار مي گردد.

دستور کار مجمع فوق العاده :
• اصلاح کل اساسنامه مطابق نمونه اساسنامه ابلاغي وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعي
دستور کار مجمع عمومي عادي :
1. استماع گزارش سالانه هيات مديره ، خزانه دار و بازرسين .
2. تعيين وضعيت اعضاء تعليقي
شايان ذكر است براي آگاهي اعضا ، متن اساسنامه بر روي سايت انجمن به نشاني اينترنتي : ( www.imm-syndicate.com) قرار داده شده است.همچنين هر عضو مي تواند براساس تبصره 4 ماده 10 اساسنامه با سه وكالت از سوي ديگر اعضا در جلسه حضور يابد . فرم رسمي وکالت به پيوست مي باشد .(براي مشاهده و دانلود فرم عضويت به قسمت فرم هاي انجمن مراجعه نماييد.)
در صورت هرگونه سوال ، اعضاي محترم مي توانند با دفتر انجمن شماره 88523362-021 تماس بگيرند . در ضمن ضروري است پس از تکميل فرم وکالت ، جهت تطابق و صحت امضاء ، حداکثر تا تاريخ 15/11/98 آن را حضوراً به دفتر انجمن ارائه دهند و يا از طريق آدرس ايميل : office@imm-syndicate.com و يا شماره Whats App : 09038429673 و يا به شماره فکس 88731603-021 ارسال کنيد.

آدرس محل برگزاري مجمع : تهران ، خيابان آفريقا بالاتر از خيابان اسفندياري – خيابان عاطفي شرقي شرکت ملي نفتکش ايران طبقه همکف سالن آمفي تئاتر

با تشکر و تجديد احترام
دبيرخانه

كلــــیه حقوق این سایت محفوظ می باشد .

طراحی و پیاده سازی سایت شرکت طراحی سایت بهپردازان