تاریخ درج : 1398/10/10
موضوع : اطلاعيه فراخوان شماره يک ثبت نام طرح درمان بيمه تکميلي دريانوردان

اطلاعيه فراخوان شماره يک ثبت نام طرح درمان بيمه تکميلي دريانوردان

در راستاي حمايت از دريانوردان عزيز و ارتقاء سطح بهداشت و درمان عمومي جامعه دريانوردي، اين انجمن اقدام به مذاکره با يکي از شرکت هاي بيمه معتبر، جهت ارائه پوشش هاي بيمه درمان تکميلي نموده است.
لذا از دريانوردان متقاضي جهت بهره مندي از پوشش بيمه درمان گروهي، درخواست مي شودبا مراجعه به لينک زير نسبت به ثبت نام اوليه و تکميل فرم درخواست اقدام نمايند، تا در صورت رسيدن تعداد بيمه شدگان به حد نصاب لازم (حداقل 300 نفر بيمه شده اصلي) و متعاقبا نهائي شدن قرارداد في ما بين با بيمه گر(بر اساس تعداد بيمه شدگان)، جهت تکميل فرايند ثبت نام و پرداخت حق بيمه مربوطه، از طرف بيمه گر با متقاضيان تماس حاصل گردد.

بديهي است مشارکت حداکثري اعضا،« در ميزان ارائه خدمات و تسهيلات قابل تخصيص درماني» تاثير بسزايي خواهد داشت. شايان ذکر است اين قرارداد در صورتي نهائي خواهد شد که حداقل 300 نفر متقاضي نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.
همچنين به استحضار مي رساند، افراد تحت پوشش در اين طرح درماني، تمامي اعضاء محترم انجمن به همراه خانواده تحت تکفل، شامل: همسر، فرزندان ذکور زير 25 سال(به شرط اشتغال به تحصيل) و فرزندان اناث( به شرط مجرد بودن) مي باشد.

* مهلت ثبت نام تا تاريخ : 1398/10/25 مي باشد *

براي کسب اطلاعات بيشتر مي توانيد با شماره 88523362-021 دفتر انجمن تماس نمائيد.

جهت ثبت نام بر روي لينک زير کليک کنيد

HTTP://37.152.177.234

آدرس دفتر : تهران، خيابان قائم مقام فراهاني،بالاتر از مطهري، خيابان ششم، پلاک 15، طبقه همکف
تلفن دفتر :3362 8852 - 21