تاریخ درج : 98/07/08
موضوع : مرحله دوم طرح رفاهي معيشتي دريانوردان

به اطلاع کليه دريانوردان محترم عضو مي رساند؛ درتداوم مرحله اول طرح رفاهي (توزيع کارت اعتباري 20 ميليون توماني و کمک خريد پوشاک) و پيرو توافق ميان روابط عمومي انجمن دريانوردان تجاري ايران با نهادهاي اقتصادي، مرحله دوم اين طرح در قالب سبد کالاي حمايتي از تاريخ: 08/07/98 همزمان با آغاز سالروز گراميداشت روز جهاني دريانوردي با مشارکت فروشگاه هاي زنجيره اي« افق کوروش » در سطح کشور اجرا مي گردد.

از مزاياي طرح سبد کالاي حمايتي، بهره مندي از 4% تخفيف مازاد بر کليه تخفيف هاي رايج در تمامي شعب فروشگاه هاي افق کوروش کشور، بدون محدوديت سقف خريد و همينطورتخصيص بسته هاي کالاي اساسي (در استان هاي منتخب) مي باشد.

* شرايط بهره مندي از طرح:

1- ارسال مشخصات:
نام و نام خانوادگي- شماره تلفن همراه- شماره 16 رقمي روي کارت بانکي( بمنظور اعمال کد تخفيف از طريق سيستم جامع حسابداري فروشگاه هاي افق کوروش)

2- اطلاعات دريافت بسته حمايتي کالاي اساسي توسط مرکز تأمين اقلام خدمات اقتصادي و شرکت فروشگاه هاي زنجيره اي افق کوروش از طريق پيامک به شماره همراه متقاضي، اعلام خواهد شد.

3- طرح مختص به اعضاي انجمن دريانوردان تجاري ايران مي باشد. (با اولويت اعضاي فعال)

4- مهلت ارسال مشخصات براي فعال سازي و امکان خريد از فروشگاه ها، مورخ: 30/08/1398 مي باشد.

5- دريانوردان عزيز درخواست خود را به شماره تلفن: 88731603-021 دفتر انجمن فکس يا به آدرس ايميل روابط عمومي public.relations@imm-syndicate.com ارسال نمايند.

جهت کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن: 88523362-021 تماس حاصل فرمائيد.

روابط عمومي انجمن صنفي دريانوردان تجاري ايران

آدرس دفتر : تهران، خيابان قائم مقام فراهاني،بالاتر از مطهري، خيابان ششم، پلاک 15، طبقه همکف
تلفن دفتر :3362 8852 - 21